AllSolutions organiseert vaartocht voor klanten

Op donderdag 22 september 2016 organiseren wij voor onze klanten een bijzondere vaartocht door Rotterdam, zij beleven één van de grootste havens ter wereld! We ervaren de indrukwekkende skyline van Rotterdam met imposante gebouwen, een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 

Naast het genieten van de inspirerende omgeving, geeft Stan Stolwerk, directeur van de NKC,  Europa’s grootste camperclub, een korte introductie over de ambitie van deze ondernemende vereniging. Een mooie gelegenheid om ook nieuwe contacten te leggen en het zakelijke netwerk uit te breiden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Laura Heesters op het nummer 0348-430110.

Gepubliceerd op 11 juli 2016 15:38

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen