Gastspreker Netexpo op VRIMIPRO lunch @allsolutions

Afgelopen vrijdag was onze partner Netexpo te gast op onze ‪#‎VRIMIPRO‬ lunch in Woerden. Jordy Lefeber, Online Marketing Consultant, gaf een korte introductie over Netexpo en vertelde over de integratie met AllSolutions en Tripolis Dialogue. Door deze koppeling zijn relatiedata in AllSolutions beschikbaar voor het initiëren en beheren van eenvoudige tot complexe gepersonaliseerde e-mailcampagnes. De verkregen informatie via de campagnes in Tripolis Dialogue synchroniseert automatisch met de ERP software van AllSolutions. ‪#‎kennisdelen‬ ‪#‎partner‬ ‪#‎emailmarketing‬

Lees hier ook de blog van Jordy over 'De evolutie van e-mailmarketing in zes stappen'


   


Gepubliceerd op 27 juni 2016 13:34

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen