AllSolutions lanceert nieuwe versie software: AllSolutions11

De belangrijkste features van AllSolutions11 faciliteren het mobiel gebruik van de software. Diverse vernieuwingen zijn doorgevoerd, waarmee u AllSolutions handiger kunt gebruiken op een mobiel apparaat. En die u bovendien sneller naar de gewenste data navigeert. Daarnaast is het werken met kringen uitgebreid naar entiteiten, zoals naar projecten en werkorders. Dit maakt samenwerken in teams eenvoudiger en krachtiger. Ook is in AllSolutions11 een uren app beschikbaar, waarmee uw vaste en flexibele medewerkers voortaan gemakkelijk hun directe projecturen kunnen invoeren. Hiervoor hoeven uw medewerkers geen separate app te downloaden.

Geheel nieuw is de integratie van AllSolutions11 met Google Drive, waarmee u op de juiste plek al uw documenten kunt bewaren en eenvoudig kunt delen met anderen. U kunt nu een keuze maken om met Microsoft Office te werken of ook met Google for Work.

Meer informatie over AllSolutions11 vindt u op onze supportpagina's: https://www.allsolutions.nl/support/allsolutions11

Gepubliceerd op 30 november 2015 17:09

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen