​AllSolutions levert bijdrage aan Braziliaans benefietdiner en -feest voor Estrela da Favela

Op 10 oktober aanstaande is het 'Festa Estrela Da Favela'. De organisatie Estrela da Favela biedt een programma van onderwijs en sport aan jonge kinderen (leeftijd 4 tot 14 jaar) in Mangueira, één van de meest traditierijke sloppenwijken van Rio de Janeiro. Naast het authentiek Braziliaans driegangendiner is er deze dag een Braziliaanse band, een veiling met unieke Braziliaans items en een trekking van de loterij. De opbrengsten van de festiviteiten hebben als doel een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van Estrela da Favela.

Voor meer informatie over Estrela da Favela of over het benefietdiner en -feest. Ga naar: http://www.estreladafavela.com/steun/

Gepubliceerd op 1 oktober 2015 14:36

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen