AllSolutions en Mazars sponsors op het VM-jaarcongres 2015

Op 12 november a.s. bent u van harte uitgenodigd in de Stadsgehoorzaal in Leiden voor het 11e VM-Jaarcongres, hét congres voor verenigingsprofessionals in Nederland. Dit is de plek om met uw collega's in gesprek te gaan en te leren van experts en volop nieuwe inspiratie op te doen.

Het thema dit jaar is: De weg naar succes, stap in de wereld van de leden.Het congres laat zien hoe verenigingen dichterbij de werkelijkheid van hun leden komen. Hoe ze zelf sneller gaan bewegen en in kortere trajecten, meer toegespitst op kleinere groepen leden, die graag samen optrekken omdat ze ervaringen en oplossingen intensief willen delen. Er zijn voorbeelden van verenigingen die nieuwe verdienmodellen opbouwen door voor elk lid iets te doen wat voor dat lid echt het verschil maakt.Hoor er meer over op het congres!

Als aanbieder van innovatieve, geïntegreerde online business software voor verenigingsorganisaties treedt AllSolutions weer op als sponsor voor dit congres. Dit jaar hebben we samen met onze partner Mazars, specialist in accountancy, belastingadvies en consultancy, een gedeelde stand op de informatiemarkt.

Voor meer informatie over het congres, programma en sprekers ga naar: http://vm-online.nl/evenementen/jaarcongres-vereni...

Gepubliceerd op 24 september 2015 13:42

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen