Twee waterschappen kiezen voor AllSolutions

De waterschappen Hoogheemraadschap van Rijnland (HHR) en Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) kiezen voor een nieuw systeem voor hun financiële en administratieve processen. Na een uitvoerige selectieprocedure kwam IT-leverancier AllSolutions als winnaar uit de bus met een oplossing die volledig aan de wensen van beide waterschappen voldoet.

De waterschappen HHR en HHSK vonden in AllSolutions een betrouwbare partner voor de ondersteuning van hun financiële en administratieve processen. Allerlei losse processen voor o.a. projecten, financiën, assetmanagement, installaties en stelsels worden voortaan ondergebracht in één systeem. De software van AllSolutions biedt de ondersteuning die hiervoor nodig is en bovendien beschikt de softwareleverancier over specifieke kennis van waterschappen. De standaard software die op die ervaring is gebaseerd, is snel te implementeren.

Harmonisatie en standaardisatie

Standaardisatie, uniformiteit, flexibiliteit en integraliteit in procesuitvoering. Dat waren de eisen die HHR en HHSK stelden aan hun nieuwe financiële software. Vanaf 1 januari 2016 gaat een nieuw organisatieonderdeel de financiële administraties van beide waterschappen voeren. Het nieuwe systeem moet die intensieve samenwerking faciliteren. Bovendien moet het systeem flexibel en uitbreidbaar zijn, zodat ook andere waterschappen zich op termijn kunnen aansluiten. De oplossing van AllSolutions bleek het beste aan te sluiten bij de wensen van Hoogheemraadschap van Rijnland en Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Cloud

De waterschappen HHR en HHSK kiezen met hun keuze voor AllSolutions ook nadrukkelijk voor de cloud. Zowel de software zelf als de gegevens van de waterschappen zijn ondergebracht in de cloud. Dat biedt het voordeel dat informatie over projecten en financiën altijd en overal beschikbaar is voor de betrokken medewerkers. Het zorgt er daarnaast voor dat AllSolutions het systeem eenvoudig op afstand kan onderhouden en updates kan doorvoeren.

Gepubliceerd op 11 december 2014 15:26

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen