Lejeune kiest voor de geïntegreerde business software van AllSolutions

Lejeune is een verenigingsmanagementbureau, dat zich richt op de professionele ondersteuning van kleine en middelgrote branche- en beroepsorganisaties, zowel nationaal als Europees. Lejeune zocht een geïntegreerd systeem waarin ze CRM, leden, projecten, bijeenkomsten en documenten centraal kunnen administreren voor hun eigen organisatie en haar klanten. Daarnaast wil Lejeune op een eenvoudige wijze haar klanten en hun leden de mogelijkheid geven om via de extranet functionaliteit van AllSolutions met elkaar kennis te delen en elkaar te verbinden.

Met de software van AllSolutions krijgt niet alleen Lejeune maar ook de klanten van Lejeune een 360 graden view van haar relaties, klanten en leden. Het binden en verbinden van klanten en leden staat hoog in het vaandel zodat ook hier een mooie stap gemaakt wordt richting volledige digitalisering.

Gepubliceerd op 21 november 2014 13:11

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen