AllSolutions verkrijgt ISAE3402 type II verklaring

AllSolutions heeft over het jaar 2015 de ISAE 3402 type II verklaring ontvangen. Daarnaast zijn ook de audits voor zowel de ISO 9001 als de ISO 27001 certificering succesvol verlopen. De combinatie hiervan zorgt voor een optimaal kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagementsysteem.

ISAE3402 is de internationale kwaliteitsstandaard voor uitbesteding van diensten en bevat een uitgebreide beschrijving van het risicomanagement en de informatiebeveiliging. De ISAE3402 verklaring geeft een oordeel over de opzet en werking van de interne processen en de beheersmaatregelen die zijn getroffen om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen.

ISO 9001 richt zich op de kwaliteit van de producten van AllSolutions. De ISO 27001 norm is vooral gericht op het beheersen van de informatiebeveiliging.

Paul Ankersmid, Quality Assurance Manager van AllSolutions: ”Klanten van AllSolutions hebben hun processen voor een belangrijk deel uitbesteed aan AllSolutions. Uiteraard wensen organisaties zich dan te informeren over de onberispelijke kwaliteit daarvan. En juist daarvoor biedt de ISAE3402 verklaring de gewenste inzichten. Met het verkrijgen van de ISAE3402 type II verklaring over het jaar 2015 laat AllSolutions aan haar klanten zien dat de uitbestede processen in goede handen zijn.”

Leo Koster, Algemeen Directeur: “Wij zijn trots dat de kwaliteit van onze dienstverlening opnieuw is bevestigd in een door derden uitgegeven ISAE3402 type II verklaring. Deze verklaring biedt onze klanten een extra zekerheid dat we onze interne controleprocessen op het gebied van informatiebeveiliging en onze beheersmaatregelen op orde hebben. Een mooie prestatie.”

Gepubliceerd op 23 februari 2016 13:32

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen