AllUser klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

Dit evenement heeft plaatsgevonden op 16 november 2017

Op donderdag 16 november aanstaande organiseert AllSolutions voor haar klanten de AllUser in het Akoesticum in Ede. Het thema voor deze middag is: AllSolutions OPEN PART II

Eerder dit jaar op de AllUser introduceerden wij de REST-API, een universele software koppeling in AllSolutions12, waarmee je veilig en snel data uitwisselt met andere systemen. Nu, een half jaar later, laten wij onze klanten aan het woord om hun eerste ervaringen met onze spectaculaire REST-API te delen. Ook geven we je tips hoe met de inrichting van een REST-API van start te gaan.

Verder gaan we in op Europese wet-en regelgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook bekend als GDPR (General Data Protection Regulation), een nieuwe wet om persoonlijke informatie nog beter te beschermen in deze digitale wereld. Ook is er aandacht voor de vernieuwingen in G Suite, het gebruik van Google Drive en de user interface in AllSolutions12: via iconen en beelden gemakkelijk doorklikken naar functionaliteit en rapportages. Kortom, een middag vol inspiratie om naar uit te kijken!

Kennissessies
Wil je aan de slag met de REST-API? Maar je weet niet waar te beginnen? Edwin Stegeman van AllSolutions laat je zien hoe je dit project het beste kunt oppakken en wat/wie je nodig hebt om de REST-API goed in te richten. Bart Vrijens van NCT Holland vertelt over hun keuze voor  Ondertekenen.nl, waarmee zij hun documenten en formulieren nu digitaal, eenvoudig en rechtsgeldig laten ondertekenen. Daarnaast deelt Arjan van Erk van King Nuts & Raaphorst zijn ervaringen met de koppeling van AllSolutions met eVerbinding, waarmee zij eenvoudig via een beveiligde verbinding e-facturen verzenden. En Hans van der Linden van GeeFirm vertelt je meer over de vernieuwingen in G Suite en het optimaal samenwerken met Google Drive in AllSolutions aan de hand van een praktijkcase.

Programma  

12.00 – 13.00 uur - Ontvangst met streeklunch

13.00 - 13.10 uur - Welkom door Wout Klok

13.10 – 13.30 uur - Muzikaal intermezzo door Roos Blufpand

13.30 – 14.30 uur - AllSolutions OPEN PART II door Leo Koster, Wout Klok en Dion van Bladel

14.30 – 15.00 uur - Middagpauze

15.00 – 15.45 uur - Kennissessies 1, 2 of 3 (afhankelijk van uw keuze)

15.45 – 16.00 uur - Wissel van ruimtes

16.00 – 16.45 uur - Kennissessies 1, 2 of 3 (afhankelijk van uw keuze) + afsluiting

16.45 - 18.00 uur - Netwerkborrel

Heb je collega’s voor wie deze middag ook interessant is? Stuur deze pagina dan gerust door! Voor vragen over de AllUser kun je contact opnemen met Laura Heesters op het nummer 0348-430110 of per e-mail naar l.heesters@allsolutions.nl

Andere interessante events

AllUser - klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

AllUser - klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser klantenmiddag

AllUser klantenmiddag

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser - een inspirerende middag voor AllSolutions gebruikers

AllUser - een inspirerende middag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllSolutions Vaartocht

AllSolutions Vaartocht

Op donderdag 22 september 2016 organiseren wij voor onze klanten een vaartocht door Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld.