AllUser klantenmiddag

Dit evenement heeft plaatsgevonden op 18 mei 2017

Op donderdag 18 mei aanstaande organiseert AllSolutions voor haar klanten de AllUser in het Akoesticum in Ede. Het thema voor deze middag is: AllSolutions OPEN.

Zijn er in jouw organisatie ook plannen om een app te ontwikkelen? Of koppelingen te maken vanuit AllSolutions met andere systemen? In mei lanceren we AllSolutions12. Deze nieuwste release bevat een universele software koppeling, een REST API. Deze maakt van AllSolutions een volledig open platform, waarin je veilig en snel data uitwisselt met andere systemen. Ronduit spectaculair! Tijdens de AllUser geven we je graag een impressie van wat de REST API voor je doet.

Customer success story: Sneak preview kranen app van Peinemann
Peinemann is een toonaangevende organisatie in de wereld van horizontaal- en verticaal transport. Bas Quispel, IT manager bij Peinemann, deelt zijn ervaringen met de nieuwe uren- en plannings app voor kraanmachinisten. Deze app is recent ontwikkeld in nauwe samenwerking met het full service mobile bureau Sharewire en AllSolutions. Bas geeft een Sneak preview van de ‘kranen app’ van Peinemann.

Kennissessies
Johan Schaeffer van eVerbinding en Paola Zee van AllSolutions vertellen over vernieuwingen op het gebied van elektronisch factureren via eVerbinding vanuit AllSolutions. Via deze optie verzend je eenvoudig en veilig e-facturen via een beveiligd netwerk. Dit geeft je de zekerheid dat de e-factuur daadwerkelijk wordt afgeleverd bij de juiste partij. Zivko Lazarov, Co-Founder van Ondertekenen.nl en Edwin Stegeman van AllSolutions vertellen over het proces van digitaal, eenvoudig en rechtsgeldig ondertekenen van documenten en formulieren via Ondertekenen.nl. In deze sessie hoor je hoe deze koppeling werkt vanuit AllSolutions. Nieuwsgierig naar AllSolutions12? In deze speciale kennissessie presenteren Dion van Bladel en Patrick de Leur van AllSolutions de nieuwe functionaliteiten in AllSolutions12.

Programma 
12.00 – 13.00 uur - Ontvangst met streeklunch

13.00 - 13.10 uur - Welkom door Wout Klok

13.10 – 13.30 uur - Muzikaal intermezzo door Tonio Geugelin

13.30 – 14.00 uur - AllSolutions OPEN door Leo Koster en Wout Klok

14.00 – 14.20 uur - AllSolutions as a Platform in de praktijk  door Yorick Kuindersma en Paul Haagsma (AllSolutions)

14.20 – 14.45 uur - Customer success story Peinemann: Sneak preview kranen app door Bas Quispel (Peinemann) en Herbert Coenen (AllSolutions)

14.45 – 15.15 uur - Middagpauze

15.15 – 16.00 uur - Kennissessies 1, 2 of 3 (afhankelijk van uw keuze)

16.00 – 16.15 uur - Wissel van ruimtes

16.15 – 17.00 uur - Kennissessies 1, 2 of 3 (afhankelijk van uw keuze) + afsluiting

17.00 - 18.00 uur - Netwerkborrel

Heb je collega’s voor wie deze middag ook interessant is? Stuur deze pagina dan gerust door! Voor vragen over de AllUser kun je contact opnemen met Laura Heesters op het nummer 0348-430110 of per e-mail naar l.heesters@allsolutions.nl

Andere interessante events

AllUser - klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

AllUser - klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

AllUser klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser - een inspirerende middag voor AllSolutions gebruikers

AllUser - een inspirerende middag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllSolutions Vaartocht

AllSolutions Vaartocht

Op donderdag 22 september 2016 organiseren wij voor onze klanten een vaartocht door Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld.