AllUser 2e editie 19 november 2015

Dit evenement heeft plaatsgevonden op 19 november 2015

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Voor deze tweede editie AllUser van dit jaar bieden wij u een interessant programma met inspirerende kennissessies en boeiende klantcases in het Akoesticum in Ede.

AllSolutions11
Met trots presenteren wij u deze middag de nieuwe versie van onze software, AllSolutions11. De belangrijkste features van AllSolutions11 zijn gericht op het mobiel gebruik, zoals verbeteringen in de navigatie, de uren app voor de urenregistratie en het werken met kringen rondom entiteiten zoals bijvoorbeeld projecten, werkorders, et cetera. Geheel nieuw is de integratie van AllSolutions11 met Google Drive waarmee u documenten snel en gemakkelijk online kunt delen en bewerken.

Klantcases
In het kader van AllSolutions11 delen KWR Watercycle Research Institute en Alares graag hun ervaringen met u over het werken met het Extranet, Kringen en Featurepagina’s. Vervolgens laat Driestar Educatief u zien hoe zij het digitaal ondertekenen in AllSolutions inzet voor haar klanten.

Google For Work
Verder willen wij u graag vertellen over onze onlangs opgerichte dochter GeeFirm BV, maar vooral over de voordelen van Google For Work, een mooi online alternatief voor het gebruik van office-applicaties zoals e-mail, documenten, presentaties en spreadsheets. In één van onze kennissessies gaan we dieper in op Google For Work.

Hieronder vindt u een korte toelichting op de kennissessies en het programma. U kunt op het inschrijfformulier aangeven aan welke twee sessies u wilt deelnemen.

1. Maak kennis met de nieuwe features van AllSolutions11
(door Michiel Vervark en Edwin Stegeman van AllSolutions)

In deze sessie hoort u alles over AllSolutions11. Gemakkelijker navigeren op de mobiel. Directe uren eenvoudig invoeren op de mobiel. (Een separate app downloaden is niet nodig.) Waarom integratie met Google Drive? Hoe werkt dat en wat zijn de voordelen voor u? En het werken met kringen rondom entiteiten, zoals projecten, werkorders et cetera, maakt samenwerken in teams eenvoudiger en krachtiger.

2. Maak kennis met de dienstverlening van onze partners FinXS en Nmbrs®
(door Lody Hoekstra van FinXS en Robbert-Jan Bloem van Nmbrs®)

U maakt kennis met FinXS, dat een platform biedt voor het scannen en verwerken van inkoopfacturen. En met Nmbrs®, leverancier van online software voor salarisadministratie en HR-management. Zij geven ieder een korte presentatie over hun dienstverlening.

3. Maak kennis met Google For Work
(door Jean-Paul Damen en Jeroen Hovinga van GeeFirm)

In deze sessie maakt u kennis met Google For Work. Wat is Google For Work? En welke voordelen heeft Google For Work uw organisatie te bieden? Welke Google Apps zijn er, hoe kunt u samen werken aan documenten, hoe zet u hang-outs in? En hoe ziet een implementatie-traject eruit?

Programma:

12.00 – 13.00 uur - Ontvangst met streeklunch

13.00 - 13.10 uur - Welkom door Harold Lenselink, directeur Akoesticum

13.10 – 13.30 uur - Muzikaal intermezzo door ‘Struis’

13.30 – 13.50 uur - Introductie door Leo Koster en Wout Klok - Toekomstvisie, Productvisie, Introductie AllSolutions11 en Google For Work

13.50 – 14.10 uur - Werken met Extranet, Kringen en Featurepagina’s door Bart Schalkwijk (KWR Watercycle Research Institute) en Tijmen Bak (Alares)

14.10 – 14.30 uur - Inzetten van digitaal ondertekenen in het onderwijs, door Kees Codée (Driestar Educatief) en Henk Noordhuis (AllSolutions)

14.30 – 15.00 uur - Middagpauze

15.00 – 15.45 uur - Kennissessies 1, 2 of 3 (afhankelijk van uw keuze)

15.45 – 16.00 uur - Wissel van ruimtes

16.00 – 16.45 uur - Kennissessies 1, 2 of 3 (afhankelijk van uw keuze)

16.45 – 17.00 uur - Afsluiting

17.00 - 18.00 uur - Netwerkborrel

Heeft u collega’s voor wie deze middag ook interessant is? Stuur deze pagina dan gerust door! Voor vragen over de AllUser kunt u contact opnemen met Laura Heesters op het nummer 0348-430110 of per e-mail naar l.heesters@allsolutions.nl

Andere interessante events

AllUser - klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

AllUser - klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

AllUser klantenmiddag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser klantenmiddag

AllUser klantenmiddag

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions. 

AllUser - een inspirerende middag voor AllSolutions gebruikers

AllUser - een inspirerende middag voor AllSolutions gebruikers

De AllUser is een inspirerende middag voor alle gebruikers van de software van AllSolutions.