AllSolutions kampioen event

Word kampioen met AllSolutions!

29 november 2022

AllSolutions juicht voor oranje

Niet alleen het Nederlands elftal kan dit jaar kampioen worden, jij ook! Met AllSolutions haal je het beste uit je organisatie naar boven. Krijg totale balcontrole, ga recht op je doel af en scoor als nooit tevoren.

Ontdek hoe precies op dinsdagmiddag 29 november in De Kuip in Rotterdam én schreeuw samen met AllSolutions het Nederlands elftal naar een WK-overwinning op Qatar.

Online bedrijfssoftware

Maak kennis met AllSolutions

Tijdens deze exclusieve middag brengen we organisaties samen om kennis te maken met AllSolutions, de meest complete online bedrijfssoftware.

Met AllSolutions ondersteun je al jouw processen in één systeem. Van financiën, urenregistratie en capaciteitsplanning tot logistiek, CRM en HRM. Daarmee creëer je een eenvoudige en overzichtelijke werkomgeving voor je medewerkers, inclusief één versie van de waarheid.

Programma


13.00 – 13.30 Ontvangst 
13.30 – 13.45 Welkom AllSolutions
13.45 – 14.15 Klantinterview ITS-Hendrion
14.15 – 14.30 Korte break
14.30 – 15.00 Klantinterview AED-Partner
15.00 – 16.00 Rondleiding De Kuip
16.00 – 18.30 Start borrel + Nederland – Qatar

Klantinterviews

Ontdek waarom klanten voor AllSolutions kiezen

Onze klanten ITS Hendrion en AED-Partner vertellen tijdens deze middag waarom ze voor AllSolutions hebben gekozen en waar ze onze software voor inzetten. Natuurlijk doen we ook een ‘rondje Kuip’, een rondleiding door dit iconische stadion.

Tot slot speelt het Nederlands elftal die dag zijn laatste groepswedstrijd voor het WK voetbal tegen Qatar. Hopelijk start Oranje die middag de weg naar het wereldkampioenschap!

Meld je nu aan!

Scoor nu je plek!

  • Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in ons privacy statement.

Over AllSolutions

AllSolutions ontwikkelt bedrijfssoftware voor service- en verhuurorganisaties.

Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Laura.