En Route met AllSolutions

AllSolutions klantendag 2023

Rotterdam 14 September 12:30 - 18:00

AllSolutions Klantendag: Op Koers

Samenwerken op een veilige manier, profiteren van de kansen die digitale oplossingen bieden, meer inzicht krijgen in je stuurinformatie – of allemaal tegelijk? Om je doelen te behalen, moet je een koers bepalen. Dat vraagt om visie en weten wat er op je afkomt, zodat je vervolgens rechtstreeks op je doelen af kunt gaan.

AllSolutions helpt je te navigeren. Daarom gaan we op volle kracht vooruit tijdens een nieuwe AllSolutions Klantendag op donderdag 14 september 2023! Op het ss Rotterdam, het legendarische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, heb je een uitgelezen kans om in één middag jouw koers te bepalen, voort te zetten of bij te sturen.

LEREN

AllSolutions kiest het ruime sop
Managing Director Jan van Wijngaarden blikt kort terug op het eerste jaar van AllSolutions onder Blinqx (voorheen DIAS Group) en kijkt ook vooruit naar de mooie plannen voor het komende jaar. En dat zou best weleens een heel verrassende koers kunnen zijn!

Duik in de Diepte
Dagvoorzitter van dit jaar, Martine Hauwert, duikt met experts de diepte in over actuele businessthema’s, zoals Information Security, hoe klanten van AllSolutions de kansen die digitale oplossingen bieden kunnen benutten en Business Intelligence. Thema’s waarvan klanten van AllSolutions hebben aangegeven hiermee aan de slag te gaan of willen.

INSPIREREN

De kracht van data
Voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam Marc Lammers won met zijn team zilver op de Olympische Spelen van 2004 en goud in 2008. Als innovatieve coach weet hij als geen ander hoe je met data een wedstrijd wint. Op het veld én in je werk.

AI in begrijpelijke taal
Trainer, adviseur en auteur Jolanda ter Maten MSc weet de kansen van nieuwe technologieën kraakhelder inzichtelijk te maken. Dat is dan ook precies wat ze doet in de workshop Artificial Intelligence in begrijpelijke taal. Ook gaat ze daarbij in op de impact die AI heeft (en gaat hebben) op onze maatschappij.

AMUSEREN

Rondleiding over het ss Rotterdam = VOL
Dit voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn herbergt talloze verhalen over hoe haar passagiers hun persoonlijke koers omgooiden. Ben je geïnteresseerd in een aantal van deze verhalen? Dan is de rondleiding iets voor jou. Update 02-08: Dankzij jullie enthousiaste aanmeldingen zit de rondleiding inmiddels vol. Je kunt je nog steeds aanmelden, maar dan kom je op de wachtlijst te staan.

Keynote: ‘Toen wij uit Rotterdam vertrokken’
Dit jaar sluiten we de AllSolutions Klantendag af met een keynote doorspekt met onvervalste Rotterdamse humor, door iemand die bij uitstek zijn eigen koers bepaalt. Luister naar het bijzondere en bevlogen verhaal van ‘Chief Ouwe Dibbes’ Sander de Kramer, journalist en medeoprichter van stichting Sunday Foundation voor kansarme kinderen in Sierra Leone.

Programma

11:00 – 11:30 uur Ontvangst deelnemers rondleiding ss Rotterdam (op inschrijving)
11:30 – 13:00 uur Rondleiding ss Rotterdam
12:30 – 13:30 uur Ontvangst en lunch
13:30 – 14:00 uur Strategie AllSolutions
14:00 – 14:45 uur Duik in de Diepte: experts over Information Security, Business Intelligence en User Experience
14:45 – 15:00 uur Break
15:00 – 16:00 uur Inspiratiesessie: De kracht van data of Workshop Artificial Intelligence in begrijpelijke taal
16:00 – 16:15 uur Break
16:15 – 17:00 uur Keynote Sander de Kramer
17:00 – 18:00 uur Afsluitende borrel

Wil je erbij zijn deze middag?

Meld je dan nu aan via de inschrijfbutton! Voor meer informatie over de AllSolutions klantendag 2023 kun je contact opnemen met Laura Heesters op het nummer 06 82 78 56 88 of per email naar l.heesters@allsolutions.nl

Sprekers

Martine Hauwert
Martine Hauwert
Dagvoorzitter
Photo
Jan van Wijngaarden
Managing director AllSolutions
Photo
Jolanda ter Maten
AI - expert
Photo
Marc Lammers
Voormalig bondscoach dameshockey
Photo
Sander de Kramer
Keynote speaker
Rotterdam 14 September 12:30 - 18:00
Deel dit event:
Events

Gerelateerde events

Onder De Motorkap bij Screen Europe
En Route met AllSolutions

Onder De Motorkap bij Screen Europe

Aalsmeer 23 November 13:30 - 16:30
Business intelligence
En Route met AllSolutions

Business intelligence

Hilversum 12 October 13:30 - 16:30