15 september 2022

AllSolutions Directie- & Management Diner

Het AllSolutions Directie- & Management Diner is terug van weggeweest! Op donderdag 15 september geniet je in Omnisport Apeldoorn van een inspirerend middagprogramma en een gouden keynote op onze klantendag. Natuurlijk sluiten we af met een exclusief en heerlijk diner.

Leren

Directie- & Management Workout

Neem deel aan onze Directie- & Management Workout! Ontdek hoe AllSolutions met Online Talent Manager werkt aan een hogere medewerkerstevredenheid. En ga tijdens de Directie Round Table met onze Managing Director Jan van Wijngaarden, onder leiding van host Meike de Jong, in gesprek met collega directie- & managementleden over de toekomstvisie van AllSolutions.

Inspireren

Gouden keynote

Ervaar de afsluitende keynote van onze klantendag. Dat is er eentje met een flinke gouden rand. Esther Vergeer, zevenvoudig Paralympisch kampioene, Chef de Mission en één van de succesvolste sportvrouwen van Nederland, deelt haar indrukwekkende verhaal!

Amuseren

Clinic Baanwielrennen

De ultieme uitdaging op de AllSolutions Klantendag 2022 is de Challenge Yourself Workout. Spring op de baanwielrenfiets en doe mee met de clinic onder leiding van meervoudig Europees- en Wereldkampioen Kirsten Wild. Let op! We hebben maar een aantal exclusieve plaatsen, vol is vol.

Programma


13.00  Ontvangst 
13.30 – 14.10 Workout Sessie 1 (zie toelichting hieronder)
14.10 – 15.30 Directie Round Table
15.30 – 16.00 Drinks
16.00 – 17.00 Keynote Esther Vergeer
17.00 – 18.00 Borrel
18.00 – 21.30 Exclusief diner
21.30 Afsluiting

 


Persoonlijke uitnodiging

Exclusief diner

Neem deel aan het AllSolutions Directie- & Management Diner 2022!

Ontdek de sessies

Volg een volledige workout of kies zelf een aantal inspirerende sessies!


 

Directie-/Management Workout

 

13:30 – 14:10 uur | Robert Vlekke en Corné Suikerbuik

Hoe ‘future fit’ is je organisatie door Online Talent Manager en AllSolutions

Krapte op de arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid en mentale fitness, een aantal (container) begrippen die op steeds meer directietafels onderwerp van gesprek zijn. De ontwikkeling van onze medewerkers is één van de speerpunten in het strategisch HR-beleid van AllSolutions geworden. In deze sessie vertellen Robert Vlekke (Online Talentmanager) en Corné Suikerbuik (AllSolutions) je hoe wij onze medewerkers boeien en laten groeien.
14:10 – 15:30 uur | Meike de Jong (host) en Jan van Wijngaarden

Directie Round Table

In het ochtendprogramma heeft Jan van Wijngaarden de plannen van AllSolutions voor de komende jaren ontvouwd. In deze Directie Round Table gaat Jan van Wijngaarden, onder leiding van Meike de Jong, op basis van een aantal prikkelende stellingen graag in gesprek met collega directie-/management leden over K2029.
 

Customer Inspiration Workout

 

13:30 – 14:10 uur | Henk Noordhuis

Customer Fitness CRM (casus Hivos) door Hivos en AllSolutions

Vergis je niet: ook directies van goededoelenorganisaties bespreken steeds vaker de customer journey. Hoe krijgen we inzicht in de pijplijn als het gaat om fondsenwerving? In deze sessie hoor je hoe Hivos inzicht heeft en grip houdt op het ‘commerciële proces’ van de organisatie.
 

Technical Workout

 

13:30 – 14:10 uur | Gert Dingemanse

Let´s get FIT maar wel veilig (ISAAS autorisatie) door AllSolutions

Vrijwel dagelijks staat het in de krant: privacygevoelige gegevens die op straat liggen. Information Security is een speerpunt bij veel IT-afdelingen van klanten van AllSolutions. Gert Dingemanse (AllSolutions) legt in deze sessie uit hoe je met autorisatie binnen onze oplossing op een praktische manier invulling geeft aan Information Security. Niet alleen ‘as a Service’ maar juist ‘as a Standard.’ 
 

Challenge yourself

 

13:30 – 16:00 uur | Baanwielrenster Kirsten Wild

Clinic Baanwielrennen 

Baanwielrenster Kirsten Wild, achtvoudig Europees kampioene en negenvoudig wereldkampioene, leert je tijdens deze unieke clinic de kneepjes van de sport. Ontvang een exclusief AllSolutions-tenue, spring op de fiets en race over de indrukwekkende baan van Omnisport Apeldoorn. Na de clinic is er ook de gelegenheid om te douchen. Er zijn slechts enkele plekken, dus vol is vol.

 


Kies jouw workout

Let’s get FIT!

Volg een volledige workout of kies zelf een aantal sessies.

Toplocatie

Omnisport Apeldoorn

Het AllSolutions Directie- & Management Diner 2022 vindt plaats in Omnisport Apeldoorn, een locatie die topsport ademt. Omnisport vind je op De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Laura.