Cursus Weergaven voor Gevorderden

Leer alles over het gebruik van de nieuwste formules

Hoe kun je meerdere gegevens het beste in een weergave opnemen? En hoe kun je verschillende formules handig toepassen? Het antwoord op deze vragen vind je in de cursus Weergaven voor gevorderden.

Je leert hoe je weergaven optimaal kunt instellen met de nieuwste formules, zodat gebruikers beter en sneller inzicht hebben in de beschikbare gegevens. Door slim gebruik van formules kun je sneller zoeken en is de informatie met minder kliks voor je gebruikers beschikbaar.

Inschrijven

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor key-users en/of functioneel beheerders die zich binnen je organisatie bezig houden met het beheer van AllSolutions.

Voorkennis

Je bent een ervaren AllSolutions gebruiker en bekend met de inrichting en configuratie van weergaven en instellingen in AllSolutions. En je hebt ter voorbereiding de cursus gebruikersondersteuning gevolgd, waarin het aanpassen van weergaven en instellingen is behandeld.

Data

  • donderdag 16 november 2023
  • donderdag 25 januari 2024
  • donderdag 21 maart 2024
  • donderdag 23 mei 2024
  • donderdag 4 juli 2024
  • donderdag 26 september 2024
  • donderdag 14 november 2024

 

Inhoud

In de cursus Weergaven voor gevorderden komen alle mogelijkheden voor het maken van complexe(re) weergaven aan bod. Er wordt dieper ingegaan op de structuur van de database en het gebruik van de nieuwste formules, zoals ‘build-list’, ‘count-records’ en ‘sum-records’. Hierbij werk je met eigen gegevens, waarmee je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Na afloop van de training ben je in staat om zelfstandig weergaven aan te passen, met gebruik van complexe(re) formules.

Locatie

AllSolutions, Helsinkilaan 2, Woerden

Routebeschrijving

In ons kantoor is meer dan voldoende ruimte aanwezig om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen. Lees meer over de veiligheidsmaatregelen.

Tarief & Inschrijven

De deelnameprijs bedraagt 595 euro per persoon exclusief btw.

De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 3 personen).

We helpen je graag!

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Paola.