Workshop

Leer alles over AllSolutions 2020 in een van de workshops

Vanaf november 2019 heeft AllSolutions een nieuwe user interface (UI). Naast de vertrouwde ‘classic’ look kun je dan ook kiezen voor AllSolutions ‘2020’. In deze nieuwe interface zijn alle bekende onderdelen in een fris en eigentijds jasje gestoken.

Net als bij eerdere veranderingen kun je ook nu gemakkelijk overstappen naar de nieuwe user interface en je gebruikers stapsgewijs overzetten. Daarbij biedt 2020 meer mogelijkheden AllSolutions aan te passen naar je huisstijl. Wil je weten hoe? Of heb je hulp nodig bij het overstappen? Neem dan deel aan een van de 2020 workshops!

Inschrijven

Inhoud

In een ochtendsessie wordt stap voor stap uitgelegd hoe je gebruikers gemakkelijk kunt overzetten naar 2020. En leer je hoe je een bijbehorende skin kunt opbouwen op basis van je eigen huisstijl, inclusief afbeeldingen, logo’s en een favicon.

Ook wordt aandacht besteed aan het samenstellen van een icon-based startpagina, waarmee je het gebruiksgemak van je omgeving verder kunt vergroten. Niet alleen voor gebruikers binnen je organisatie, maar ook voor gebruikers van buiten je organisatie!

Na afloop van de workshop heb je een professioneel samengestelde 2020 skin die je direct in je productieomgeving kunt installeren. En ben je in staat om 2020 op een goede manier binnen je organisatie uit te rollen.

Data

Op aanvraag.

 

Locatie

AllSolutions, Helsinkilaan 2, Woerden

Routebeschrijving

In ons kantoor is meer dan voldoende ruimte aanwezig om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen. Lees meer over de veiligheidsmaatregelen.

Tarief & Inschrijven

De deelnameprijs bedraagt 220 euro per persoon exclusief btw.

Per workshop is ruimte voor maximaal 7 personen. De workshops vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 4 personen).

We helpen je graag!

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Paola.