Projectgestuurde organisaties

AllSolutions heeft diepgaande ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. Doordat we al jarenlang tal van klanten van dienst zijn in segmenten als Accountancy, Consultancy, MarCom, Onderwijsadvies, Kennisinstituten, IT-dienstverleners en Engineering weten we wat jouw uitdagingen en wensen zijn. We helpen je graag verder!

Samen kennis delen

Steeds meer bedrijven gaan op andere manieren werken en samenwerken met mensen binnen en buiten de organisatie. Hierbij is het een voorwaarde dat iedereen altijd en overal toegang heeft tot dezelfde bedrijfsinformatie. AllSolutions voor de zakelijke dienstverlening en projectorganisaties ondersteunt álle vormen van samenwerking, communicatie en kennisdeling; intern met eigen medewerkers, én extern met leveranciers en klanten.

Standaard én specifiek

Om nieuwe vormen van samenwerking te stimuleren, moet de ondersteunende ICT een uitnodiging tot communicatie en interactie zijn. Met AllSolutions is dat geen enkel probleem. De afgelopen twintig jaar hebben we samen met onze klanten een schat aan branche specifieke inzichten, kennis en ervaring opgedaan. Met AllSolutions beschikt je over een geïntegreerde online oplossing met specifieke functionaliteit voor zakelijke dienstverleners.

Ted Huijboom en Bart Schalkwijk (v.l.n.r.)

"We hebben kwaliteitswinst, efficiencywinst en kostenbesparing bereikt.”

Ted Huijboom en Bart Schalkwijk (v.l.n.r.)
van KWR Watercycle Research Institute

Hans van Buren

"Het is een online, flexibel en gebruiksvriendelijk systeem dat naadloos aansluit bij onze bedrijfsprocessen"

Hans van Buren
Chief Accountant van KH Engineering

Bob van Gemen

"Met de software van AllSolutions winnen mijn collega's en ik enorm veel tijd."

Bob van Gemen
CEO van Viroclinics

Eén geïntegreerde cloud oplossing

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kun je alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten zoom je direct in op de onderliggende details en administraties.

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppel je aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heb je snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten.

CRM

Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.

Documenten

Het AllSolutions DMS systeem integreert je documentstromen naadloos in je bedrijfsprocessen. Nieuwe documenten maken, samen aan een document werken, documentversies beheren en documenten delen is gemakkelijker dan ooit.

HRM

Je kunt informatie van al je medewerkers op één plek registreren en raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in de personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave.

Projecten

Met de project planning software van AllSolutions heb je altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft je met de online project management software alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar je ook bent en op welk device je ook werkt.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier je medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller je organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van je vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer je kennis maakt met de business software van AllSolutions merk je dat je meer overzicht hebt, efficiënter werkt en succesvoller bent.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10