Verenigingen

AllSolutions kent als geen ander de uitdagingen waar u als vereniging mee te maken heeft. Doordat wij een diversiteit aan verenigingen als klant bedienen snappen wij dat een actueel thema bijvoorbeeld is dat u uw leden onderling wil verbinden maar ook dat uzelf meer binding met uw leden wenst. De software van AllSolutions waarin (online) samenwerken en kennis delen centraal staat, helpt u hier bij. 

Ledenadministratie en interactie centraal

AllSolutions, de software voor verenigingen, is een geïntegreerde, online cloud-oplossing. De software stelt uw ledenadministratie centraal en biedt u talloze mogelijkheden voor interactie met en tussen leden. Bijvoorbeeld dankzij modules voor leden-, content- en documentmanagement. U heeft alles wat u nodig heeft voor het inrichten van websites. En wat te denken van een uitgebreid ledenportaal? Uw leden hebben altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Zodat u als vereniging volop werk kunt maken van interactie. Van communicatie. Van écht samenwerken. 

Snel en veilig bij informatie

Met AllSolutions, de software voor verenigingen, koppelt u een online aanmelding direct aan een digitaal persoonsgebonden dossier. U geeft leden veilig en snel toegang tot hun gegevens en biedt ze de mogelijkheid om eenvoudig informatie op te vragen.

Stan Stolwerk

“Rust in de organisatie begint met grip op onze data.”

Stan Stolwerk
Directeur van NKC

René van der Steen

"Leden kunnen via mijn HZC zelf informatie raadplegen, gegevens muteren en zich online inschrijven."

René van der Steen
Voorzitter van Het Zwarte Corps

Jaco Reijgersberg

"Met de software en diensten van AllSolutions heeft ACP haar bedrijfsvoering geïnnoveerd".

Jaco Reijgersberg
Financieel Controller van ACP Politievakbond

Uw ledenadministratie staat centraal

Leden & Donateurs

In AllSolutions beheert u eenvoudig alle gegevens van uw leden en donateurs. U beheert in de ledenadministratie software al uw lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt voor u alle (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.

Online Samenwerken

Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Met functionaliteiten als het prikbord en kringen bespaart u 20-25% efficiënter werken!

CRM

Het goed beheren van informatie van uw relaties is van groot belang voor uw organisatie. Als het gaat om uw prospects, klanten, leveranciers of leden, wilt u in één oogopslag alle gegevens en documenten van uw relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kunt u alles snel terug vinden.

Financieel

De financiële administratie bevat uw complete boekhouding, voor al uw bedrijven. Hier worden ook uw inkomende en uitgaande facturen beheerd, uw activa en verplichtingen vastgelegd en uw debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maakt u eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. U kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

Documenten

Het AllSolutions DMS systeem integreert uw documentstromen naadloos in uw bedrijfsprocessen. Nieuwe documenten maken, samen aan een document werken, documentversies beheren en documenten delen is gemakkelijker dan ooit.

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kunt u alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten kunt u direct inzoomen op de onderliggende details en administraties.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier uw medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller uw organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van uw vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer u kennismaakt met de business software van AllSolutions merkt u dat u meer overzicht heeft, efficiënter werkt en succesvoller bent. 

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10