Service organisaties

Altijd en overal inzicht in uw capaciteit, of het nu gaat om materialen, mensen, of kennis. Optimale inzet gegarandeerd. Door de verregaande kennis van de bedrijfsprocessen binnen service organisaties bieden wij u software dat u ondersteunt om uw doelen te realiseren en heeft u altijd een betrouwbaar en actueel beeld van uw bezetting.

Meer grip

Met één cloudoplossing dekt u alle processen binnen uw organisatie af. Dat biedt een compleet, betrouwbaar en altijd actueel beeld van uw bezetting. Het resultaat? Meer grip op de inzet van materialen en servicemedewerkers. Meer interactie en échte samenwerking. En dankzij dat alles meer tevreden klanten.

Efficient & flexibel

AllSolutions maakt het voor service organisaties mogelijk om klant- en leveranciersportalen te creëren. Om eenvoudig een online (verhuur)catalogus op te stellen of een webshop in te richten. U maakt het zo niet alleen uw klanten gemakkelijk maar ook uzelf: door klanten online te laten bladeren door uw catalogus en te bestellen in uw webshop, bespaart u op de kosten van telefonische bestellingen. Met AllSolutions ervaart u de flexibiliteit van één compleet ERP-systeem dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

Bas Quispel

"We zijn accurater en slagvaardiger. Onze service is verbeterd, want we kunnen onze klanten sneller en beter bedienen."

Bas Quispel
IT Manager van Peinemann

Altijd & overal inzicht

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kunt u alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten kunt u direct inzoomen op de onderliggende details en administraties.

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppelt u aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heeft u snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten. 

CRM

Het goed beheren van informatie van uw relaties is van groot belang voor uw organisatie. Als het gaat om uw prospects, klanten, leveranciers of leden, wilt u in één oogopslag alle gegevens en documenten van uw relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kunt u alles snel terug vinden.

Service & Onderhoud

Heeft u te maken met service, onderhoud en garantie op machines, producten of licenties? AllSolutions helpt u al uw configuraties en contracten nauwkeurig te administreren, plannen, verlengen en factureren. Werkorders voor beheer en onderhoud worden automatisch aangemaakt en problemen en vragen van klanten handelt u snel en efficiënt af via de helpdeskfunctionaliteit.

Verhuur & Lease

In onze online software registreert u al uw objecten en de verhuur of lease ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en u heeft altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van uw verhuur- en leasepark. 

Voorraadbeheer

Inkoop, voorraadafhandeling en verkoop. Al uw logistieke artikel- en goederenstromen snel en efficiënt afgehandeld en geadministreerd. Of u nu gebruik maakt van onze webshop, verkoopt via uw verkoopafdeling, uw klanten of uw dealers online orders laat plaatsen: alle verkopen worden keurig afgehandeld en gefactureerd in de voorraad software van AllSolutions. Ook uw inkooporders en facturen verwerkt u eenvoudig. U heeft altijd en overal gedetailleerd inzicht in uw totale logistieke processen.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier uw medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller uw organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van uw vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer u kennismaakt met de business software van AllSolutions merkt u dat u meer overzicht heeft, efficiënter werkt en succesvoller bent. 

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10