Publieke sector en Waterschappen

Overheidsorganisaties en semioverheidsorganisaties moeten gemeenschapsgeld zo verantwoord mogelijk besteden. Inzicht en transparantie zijn daarom onmisbaar. Zeker nu digitaal werken de norm is, stijgt de behoefte aan geïntegreerde software. De (semi)overheidssoftware van AllSolutions zorgt voor inzicht in uw processen dankzij een toegankelijke gebruiksomgeving waarbinnen u eenvoudig rapportages maakt.

Digitaal werken en veilig in de cloud

Steeds meer organisaties in de publieke sector werken volledig digitaal. Dat maakt het werk overzichtelijker, beter te beheren en het verhoogt de efficiëntie. AllSolutions biedt (semi)overheidssoftware met hierin volledig geïntegreerde ondersteuning dankzij modules als: Projecten, Uren, HRM, CRM, Capaciteitsplanning en Financieel. Bovendien is onze software zo ontworpen dat u eenvoudig en veilig toegang geeft aan partners, zoals geldverstrekkers en subsidiegevers of andere (semi-) overheden, om efficiënt samen te werken. 

Het nieuwe werken, de ambtenaar 2.0, flexwerken… Het zijn termen die aangeven dat onze manier van werken verandert. We willen niet meer gebonden zijn aan één locatie of een specifiek moment. Met de software van AllSolutions heeft u altijd en overal toegang tot uw documenten en rapportages. Bovendien geeft u tijdelijke medewerkers of instanties waar u mee samenwerkt eenvoudig en veilig de toegang die zij nodig hebben. Via een beveiligde extranet-omgeving is kennisdeling in gezamenlijke projecten voortaan vanzelfsprekend.

Waterschappen

Standaardisatie, uniformiteit, flexibiliteit én een integrale uitvoering van financiële en administratieve processen. Dat is waarom de software van AllSolutions zo goed aansluit bij de dagelijkse praktijk van waterschappen. U kunt rekenen op een betrouwbaar en veilig systeem waarbinnen collega-waterschappen en andere overheidsinstanties soepel kunnen samenwerken. U beschikt over één tool voor managementinformatie, documentopslag, assetmanagement en projectmanagement.

Met de software van AllSolutions bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing; allerlei losse processen voor o.a. projecten, financiën, installaties en stelsels worden voortaan ondergebracht in één systeem. AllSolutions beschikt over specifieke kennis van waterschappen, waardoor de software precies de juiste ondersteuning biedt en aan uw wensen voldoet. De tool is snel te implementeren en kan worden uitgebreid met modules. Zo groeit het flexibel met uw organisatie mee.

Artikel: Twee waterschappen, één financiële administratie. Verandermanagement helpt mensen bij nieuwe processen en systemen.

Gert van der Kooij

"We werken slim samen en kunnen met minder middelen meer doen met een hogere effectiviteit."

Gert van der Kooij
Directeur van Hoogheemraadschap van Rijnland

Marc Advocaat

"We hebben zeven interfaces laten bouwen en die functioneren prima."

Marc Advocaat
Manager bedrijfsvoering van Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

Grip op uw projecten

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppelt u aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heeft u snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten. 

CRM

Het goed beheren van informatie van uw relaties is van groot belang voor uw organisatie. Als het gaat om uw prospects, klanten, leveranciers of leden, wilt u in één oogopslag alle gegevens en documenten van uw relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kunt u alles snel terug vinden.

Financieel

De financiële administratie bevat uw complete boekhouding, voor al uw bedrijven. Hier worden ook uw inkomende en uitgaande facturen beheerd, uw activa en verplichtingen vastgelegd en uw debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maakt u eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. U kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

HRM

U kunt informatie van al uw medewerkers op één plek registreren en raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in de personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave.

Projecten

Met de project planning software van AllSolutions heeft u altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft u met de online project management software alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar u ook bent en op welk device u ook werkt.

Urenregistratie

Medewerkers en externe relaties kunnen hun bestede tijd snel en efficiënt registreren in de urenregistratie software van AllSolutions. Waar ze ook zijn, via welk device dan ook. Na fiattering van urenstaten, wordt de tijdsbesteding automatisch verwerkt en in de boekhouding vastgelegd zodat snel en gemakkelijk gefactureerd kan worden.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier uw medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller uw organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van uw vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer u kennismaakt met de business software van AllSolutions merkt u dat u meer overzicht heeft, efficiënter werkt en succesvoller bent. 

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10