Ledenorganisaties

AllSolutions kent als geen ander de uitdagingen waar je als vereniging mee te maken hebt. Doordat wij een diversiteit aan ledenorganisaties als klant bedienen, snappen we dat een actueel thema bijvoorbeeld is dat je je leden niet alleen onderling wil verbinden, maar ook dat je meer binding met je leden wenst. De software van AllSolutions waarin (online) samenwerken en kennis delen centraal staat, helpt je hierbij.

Ledenadministratie en interactie centraal

AllSolutions, de software voor verenigingen, is een geïntegreerde, online cloud-oplossing. De software stelt de ledenadministratie centraal en biedt je talloze mogelijkheden voor interactie met en tussen leden. Bijvoorbeeld dankzij modules voor leden-, content- en documentmanagement. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het inrichten van websites. En wat te denken van een uitgebreid ledenportaal? Je leden hebben altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Zodat je als vereniging volop werk kunt maken van interactie. Van communicatie. Van écht samenwerken.

Snel en veilig bij informatie

Met AllSolutions, de software voor verenigingen, koppel je een online aanmelding direct aan een digitaal persoonsgebonden dossier. Je geeft leden veilig en snel toegang tot hun gegevens en biedt ze de mogelijkheid om eenvoudig informatie op te vragen.

Stan Stolwerk

“Rust in de organisatie begint met grip op onze data.”

Stan Stolwerk
Directeur van NKC

René van der Steen

"Leden kunnen via mijn HZC zelf informatie raadplegen, gegevens muteren en zich online inschrijven."

René van der Steen
Voorzitter van Het Zwarte Corps

Jaco Reijgersberg

"Met de software en diensten van AllSolutions heeft ACP haar bedrijfsvoering geïnnoveerd".

Jaco Reijgersberg
Financieel Controller van ACP Politievakbond

Jouw ledenadministratie staat centraal

Leden & Donateurs

In AllSolutions beheer je eenvoudig alle gegevens van je leden en donateurs. Je beheert in de ledenadministratie software al je lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt al je (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.

Online Samenwerken

Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Met functionaliteiten als het prikbord en kringen kun je
20-25% efficiënter werken!

CRM

Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.

Financieel

De financiële administratie bevat je complete boekhouding, voor al je bedrijven. Hier worden ook je inkomende en uitgaande facturen beheerd, je activa en verplichtingen vastgelegd en je debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maak je eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. Je kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

Documenten

Het AllSolutions DMS systeem integreert je documentstromen naadloos in je bedrijfsprocessen. Nieuwe documenten maken, samen aan een document werken, documentversies beheren en documenten delen is gemakkelijker dan ooit.

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kun je alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten zoom je direct in op de onderliggende details en administraties.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier je medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller je organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van je vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer je kennis maakt met de business software van AllSolutions merk je dat je meer overzicht hebt, efficiënter werkt en succesvoller bent.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10