Handel-, service- en verhuurorganisaties

Altijd en overal inzicht in je capaciteit, of het nu gaat om materialen, mensen, of kennis. Optimale inzet gegarandeerd. Door de verregaande kennis van de bedrijfsprocessen binnen service organisaties bieden we software die je ondersteunt om je doelen te realiseren. En heb je altijd een betrouwbaar en actueel beeld van je bezetting.

Meer grip

Met één cloudoplossing dek je alle processen binnen je organisatie af. Dat biedt een compleet, betrouwbaar en altijd actueel beeld van uw bezetting. Het resultaat? Meer grip op de inzet van materialen en servicemedewerkers. Meer interactie en échte samenwerking. En dankzij dat alles meer tevreden klanten.

Efficient & flexibel

AllSolutions maakt het voor service organisaties mogelijk om klant- en leveranciersportalen te creëren. Om eenvoudig een online (verhuur)catalogus op te stellen of een webshop in te richten. Je maakt het zo niet alleen je klanten gemakkelijk maar ook jezelf: door klanten online te laten bladeren door je catalogus en te bestellen in je webshop, bespaar je op de kosten van telefonische bestellingen. Met AllSolutions ervaar je de flexibiliteit van één compleet ERP-systeem dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften.

Arjan van Erk

“De oplossing voor automatische orderverwerking scheelt ons gigantisch veel handmatig werk”

Arjan van Erk
Financial Manager van King Nuts & Raaphorst

Richard Vaessen

“Onze organisatie wil altijd vooruit, dus we blijven continu onze processen verfijnen en doorontwikkelen. Met AllSolutions kan dat, want zij staan ook nooit stil.”

Richard Vaessen
Projectmanager van Frissen Groen Techniek

Bas Quispel

"We zijn accurater en slagvaardiger. Onze service is verbeterd, want we kunnen onze klanten sneller en beter bedienen."

Bas Quispel
IT Manager van Peinemann

Altijd en overal inzicht

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kun je alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten zoom je direct in op de onderliggende details en administraties.

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppel je aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heb je snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten.

CRM

Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.

Service & Onderhoud

Heb je te maken met service, onderhoud en garantie op machines, producten of licenties? AllSolutions helpt je al je configuraties en contracten nauwkeurig te administreren, plannen, verlengen en factureren. Werkorders voor beheer en onderhoud worden automatisch aangemaakt en problemen en vragen van klanten handel je snel en efficiënt af via de helpdeskfunctionaliteit.

Verhuur & Lease

In de online software registreer je al je objecten en de verhuur of lease ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en je hebt altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van je verhuur- en leasepark.

Voorraadbeheer

Inkoop, voorraadafhandeling en verkoop. Al je logistieke artikel- en goederenstromen snel en efficiënt afgehandeld en geadministreerd. Of je nu gebruik maakt van de webshop, verkoopt via je verkoopafdeling, je klanten of je dealers online orders laat plaatsen: alle verkopen worden keurig afgehandeld en gefactureerd in de voorraad software van AllSolutions. Ook je inkooporders en facturen verwerk je eenvoudig. Je hebt altijd en overal gedetailleerd inzicht in je totale logistieke processen.

Ook behoefte aan advies op maat?

Hoe meer plezier je medewerkers in hun werk hebben, hoe succesvoller je organisatie is. Het succes van organisaties hangt steeds meer af van je vermogen om samen te werken. De visie van AllSolutions ondersteunt dit en mede daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel binnen onze software. Wanneer je kennis maakt met de business software van AllSolutions merk je dat je meer overzicht hebt, efficiënter werkt en succesvoller bent.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10