Efficiënt managen anno 2016

White paper – Time management: efficiënt managen anno 2016

Stress wordt bij projectgestuurde organisaties onder andere veroorzaakt door een gebrek aan overzicht en een toenemende tijdsdruk. De toenemende druk onder medewerkers vraagt om een andere rol van de manager. Bent u als manager niet op de hoogte van wat er speelt in uw team? Dan loopt u het gevaar niet meer mee te kunnen draaien in een organisatie. AllSolutions heeft een white paper geschreven over time management.

Tips tegen stress
In deze white paper geven we u als manager concreet inzicht in oplossingen voor veelvoorkomende valkuilen onder medewerkers zoals chaos en stress. Per hoofdstuk schetsen we een herkenbare situatie voor een projectgestuurde organisatie, vervolgens gaan we dieper in op de valkuil en geven we enkele praktische oplossingen. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een methode die grip geeft op de valkuil. Efficiënter werken, daar draait het om. 

Efficiënt time management anno 2016






Je ontvangt deze whitepaper gratis in je mailbox!

Op welk adres wil je de whitepaper ontvangen?



Andere interessante whitepapers

De nieuwe NGO -  Voorop lopen in een veranderd speelveld

De nieuwe NGO - Voorop lopen in een veranderd speelveld

Hoe ga je als NGO om met veranderde financiering, meer compliance en openheid, internationale samenwerking en de organisatiecultuur die hierbij hoort?

De Extended Enterprise

De Extended Enterprise

De Extended Enterprise als model voor effectievere samenwerking en kennisdeling.