Webinars

Regelmatig geven wij webinars over diverse onderwerpen.Soms over trends en ontwikkelingen die voor uw organisatie interessant kunnen zijn. En een andere keer over de mogelijkheden van onze software. Voor geïnteresseerden, voor onze klanten en gericht op de verschillende branches die AllSolutions bedient.

De Digitale Klant

De Digitale Klant

Wilt u weten hoe u zich kunt onderscheiden door customer self-service van topniveau aan te bieden? Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de praktische voordelen van efficiënte samenwerking in combinatie met het digitaal aanbieden van informatie, updates en facturen. U ontdekt ook hoe u met deze benadering kosten bespaart, omdat klanten zelf zaken afhandelen.

De Digitale Vereniging

De Digitale Vereniging

Verenigingen die weten te profiteren van de kansen die internet te bieden heeft, dát zijn de verenigingen van de toekomst. Durf mee te veranderen. Vergroot uw bestaansrecht door uw vereniging te ontwikkelen tot een onmisbaar kenniscentrum en zorg bovendien voor een toestroom van bezoekers en leden.

Ontdek tijdens dit webinar hoe AllSolutions u kan helpen, hoe u de toegevoegde waarde van uw vereniging zichtbaar maakt en hoe u kosten bespaart als al uw dagelijkse handelingen zijn ondergebracht in één systeem.

De Digitale Monteur

De Digitale Monteur

Maak kennis met de digitale monteur. Een oplossing die planning, tijdregistratie, voorraadbeheer en facturatie soepel samenbrengt. Die zorgt voor een vlekkeloze informatievoorziening en u daardoor tijd en kosten bespaart.