Webinars

Regelmatig geven we webinars over diverse onderwerpen.Soms over trends en ontwikkelingen die voor jouw organisatie interessant kunnen zijn. En een andere keer over de mogelijkheden van de software. Voor geïnteresseerden, voor klanten en gericht op de verschillende branches die AllSolutions bedient.

De Digitale Klant

De Digitale Klant

Wil je weten hoe je je kunt onderscheiden door customer self-service van topniveau aan te bieden? Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de praktische voordelen van efficiënte samenwerking in combinatie met het digitaal aanbieden van informatie, updates en facturen. Ontdek daarnaast hoe je met deze benadering kosten bespaart, omdat klanten zelf zaken afhandelen.

De Digitale Vereniging

De Digitale Vereniging

Verenigingen die weten te profiteren van de kansen die internet te bieden heeft, dát zijn de verenigingen van de toekomst. Durf mee te veranderen. Vergroot je bestaansrecht door je vereniging te ontwikkelen tot een onmisbaar kenniscentrum en zorg bovendien voor een toestroom van bezoekers en leden.

Ontdek tijdens dit webinar hoe AllSolutions je kan helpen, hoe je de toegevoegde waarde van jouw vereniging zichtbaar maakt en hoe je kosten bespaart als al je dagelijkse handelingen zijn ondergebracht in één systeem.

De Digitale Monteur

De Digitale Monteur

Maak kennis met de digitale monteur. Een oplossing die planning, tijdregistratie, voorraadbeheer en facturatie soepel samenbrengt. Die zorgt voor een vlekkeloze informatievoorziening en je daardoor tijd en kosten bespaart.