Ben jij als Progress OpenEdge Developer toe aan je volgende stap? AllSolutions zoekt een ervaren developer die het team komt versterken.

Binnen AllSolutions B.V. werk je samen met 12 collega’s in een DevOps team aan software-ontwikkelingsprojecten waarbij tools als Jira, Git en Jenkins worden ingezet. Je voert functionele aanpassingen door in onze cloud-based software. Daarnaast werk je mee aan innovaties zoals applicatie virtualisatie m.b.v. Docker / Kubernetes en lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere verbetering en automatisering van bestaande processen. In deze functie kun je je volledig uitleven op de techniek en krijg je een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie. Je komt te werken in een enthousiaste werkomgeving met een flexibele en informele werksfeer. Samen met de consultant zoek je continu naar de beste oplossing voor onze klanten.

Naast de gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen bieden wij ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor een goede werk-privé balans hebben wij flexibele werktijden en de mogelijkheid om, naast de standaard vakantiedagen, vrije dagen bij te kopen.

Ben je enthousiast en heb je ruime ervaring met Progress OpenEdge en ERP Systemen? Stel jezelf dan graag aan ons voor via HR@allsolutions.nl t.a.v. Eveliene van Grieken. Je hebt een streepje voor als je ook ervaring hebt met (Windows) cloud infrastructuur en kennis van van DevOps concepten. Voor vragen over deze functie kun je bellen of mailen met Yorick Kuindersma (0348-430110 of HR@allsolutions.nl)  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Gepubliceerd op 11 januari 2019 12:21

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen