De meest complete online business software met alle functionaliteiten aan boord

Met AllSolutions maak je altijd, overal en op ieder device bedrijfsinformatie toegankelijk voor je medewerkers én je externe relaties.

Eén geïntegreerde cloud-oplossing

Krachtig & compleet

AllSolutions biedt krachtige ondersteuning voor alle primaire bedrijfsprocessen, van financieel, personeel en klantenbeheer tot inkoop, verkoop en logistiek. AllSolutions geeft je de voordelen van standaard software, maar laat zich eenvoudig modelleren naar je organisatie, je branche en de behoeften van je medewerkers.

Software-as-a-Service

AllSolutions wordt aangeboden als Software-as-a-Service (Saas). Je hoeft dus niet te investeren in hardware. Wij regelen beheer, onderhoud, back-ups en updates en bieden je een veilig en betrouwbaar informatiesysteem tegen vooraf afgesproken service levels, beschikbaarheid en kosten.

Naadloze integratie

AllSolutions werkt standaard samen met Open Office en de vertrouwde Microsoft Office applicaties, zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Daarnaast integreert AllSolutions probleemloos met uiteenlopende systemen waar we gevanceerde koppelingen voor hebben ontwikkeld. Uiteraard is het ook mogelijk om koppelingen op maat te bouwen.

Helder prijsmodel

Het prijsmodel van AllSolutions is zo opgezet dat je alleen betaalt voor de software die je daadwerkelijk gebruikt. De omvang van je maandelijkse investering wordt bepaald door het aantal websites, het aantal gebruikers, het aantal modules en het aantal interfaces dat je in gebruik hebt.

Wat onze klanten over ons zeggen

Ruim 130 organisaties, 90.000 gebruikers in 24 landen maken dagelijks gebruik van de software van AllSolutions. Onze klanten zijn zakelijke dienstverleners, projectgestuurde organisaties, ledenorganisaties, NGO's, handel-, service- en verhuurorganisaties, waterschappen en (semi)overheidsorganisaties.

René van der Steen

"Leden kunnen via mijn HZC zelf informatie raadplegen, gegevens muteren en zich online inschrijven."

René van der Steen
Voorzitter van Het Zwarte Corps

Gert van der Kooij

"We werken slim samen en kunnen met minder middelen meer doen met een hogere effectiviteit."

Gert van der Kooij
Directeur van Hoogheemraadschap van Rijnland

Bob van Gemen

"Met de software van AllSolutions winnen mijn collega's en ik enorm veel tijd."

Bob van Gemen
CEO van Viroclinics